Liviu Neag, directorul RATUC, audiat la Mures in dosarul Apostu


Directorul RATUC, Liviu Neag, va fi audiat de Curtea de Apel Mures in dosarul in care Sorin Apostu este cercetat pentru fapte de coruptie.

Pe langa Liviu Neag vor fi audiati Ioan Popa, Andreea Tohan si Olga Ionutiu.

La infatisare participa si Calin Stoia si Monica Apostu. Gheorghita Mateut nu a putut sa fie prezent deoarece este prins cu un alt proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie, aparatorul lui Sorin Apostu fiind Tiberiu Ban.

Sorin Apostu este in arest de la inceputul lunii noiembrie 2011. Calin Stoia, retinut in aceeasi zi, a fost eliberat de Curtea de Apel Mures.


"Droniuc Aspazia a venit la biroul meu din cadrul RATUC spunandu-mi ca doreste sa incheie contracte de asigurare (polite) pentru anul urmator cu RATUC, totodata aceasta spunandu-mi ca vine din partea lui Apostu Sorin. Arat ca stiam despre faptul ca aceasta urma sa vina pentru o discutie la mine, acest lucru spunandu-mi-l chiar Apostu Sorin cu prilejul unei intalniri pe care am avut-o cu acesta, cand Apostu Sorin mi-a spus ca ma va cauta Droniuc Aspazia, persoana care se ocupa cu asigurari, si care doreste sa imi prezinte oferta de asigurari spre a fi avuta in vedere la asigurarea parcului RATUC", a spus Liviu Neag cand a fost audiat de procurori.

 

Directorul RATUC, Liviu Neag: Am asigurat parcul auto la ARDAF si UNIQA, nu la Aspazia

Comentarii Facebook