Lipsa locurilor de parcare, marea frustrare a clujenilor. Primăria, sesizată și de 1 Decembrie: „Am înregistrat cereri de 9 ani, am vecini care au două”


Lipsa locurilor de parcare este una dintre marile probleme ale Clujului. Numărul mașinilor crește pe zi ce trece, în timp ce multe construcții rezidențiale nu alocă suficient spațiu pentru parcări. 

Un clujean care locuiește în cartierul Mănăștur sesizează că a cerut un loc de parcare de nouă ani deja, însă fără rezultate. 

Acesta a sesizat Primăria despre problema pe care o are și în noaptea de 1 Decembrie, în momentul în care alte persoane se bucurau de ziua unității naționale.

„Referitor la locul de parcare: am înregistrat cereri de parcare în fiecare an de 9 ani de zile și nu primesc nimic și am vecini care au deja 2 locuri de parcare. Pentru mine când se aprobă oare? E normal? 

Fiind cetățean al Clujului cu taxele plătite la zi. Aștept un răspuns viabil, nu hârtiile ce le primesc că sunt în evidenta dvs. serios? De anul viitor voi veni cu cerere zilnică pentru locul de parcare. Rezolvați problema. Aștept răspuns! POZITIV”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj.

Lipsa locurilor de parcare este o problemă stringentă în oraşele aglomerate ale României, iar "bătălia" tacită sau nu, pentru un astfel de spaţiu devine acerbă pe an care trece, timp în care autoritățile promit că vin cu soluții viabile, însă totul se rezumă doar la promisiuni.

Comentarii Facebook