Laureat al premiului Nobel pentru Chimie, în vizită la Cluj! Va susține o prezentare la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu"


Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu" va primi vizita laureatului Premiului Nobel pentru Chimie, profesor doctor Aaron Ciechanover, medic, biochimist și profesor emerit al Technion - Israel Institute of Technology. Profesorul Aaron Ciechanover va lua parte la simpozionul intitulat: Keynote speakers in hematology.

Prof. dr. Aaron Ciechanover va susține o prezentare despre cercetarea translațională în oncologie și hematologie și va prezenta proiectul de cercetare exploratorie derulat împreună cu echipa Centrului de Cercetare pentru Medicină Avansată MedFUTURE, în colaborare cu Departamentul de Hematologie din cadrul Facultății de Medicină.”, a precizat prof. dr. Anca Buzoianu, rector UMF Cluj.

Evenimentul va avea loc joi, 11 august 2022, ora 9:00, în Sala Multimedia de pe strada Victor Babeș nr. 8 și îi are ca invitați pe domnul prof. dr. Tudor Ciuleanu, coordonatorul Departamentului de Oncologie medicală al Facultății de Medicină, domnul prof. dr. Mihnea Zdrenghea, coordonatorul Departamentului de Hematologie și domnul dr. Ciprian Tomuleasa, cercetător științific și medic primar hematolog, care vor prezenta impactul clinic al cercetării domnului profesor Ciechanover.

Comentarii Facebook