Golan de doi bani la Untold! Și-a aruncat prietena pe scări și acum e cercetat penal


Un golan de 20 de ani este cercetat de poliție, după ce și-a aruncat prietena pe scări la Untold 2022.

Incidentul s-a petrecut în 6 august, în jurul orei 04.10. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană, care se afla în incinta festivalului, la Cluj Arena, s-ar fi accidentat pe scările stadionului, necesitând îngrijirile medicale acordate de un echipaj Smurd.

Polițiștii au demarat o anchetă și au constatat că tânăra, de 19 ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, se afla în compania prietenului ei, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Vulcan, când a căzut pe treptele arenei.

Pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc  evenimentul, polițiștii au demarat cercetări din oficiu, sub aspectul infracțiunii de lovirea sau alte violențe, context în care tânăra a menționat faptul că nu dorește să formuleze plângere penală în referire la incident și că accidentarea ei reprezintă un accident.

De asemenea, situația de fapt a fost analizată, conform procedurilor, prin intermediul formularului de evaluare a riscului, nefiind îndeplinite condițiile pentru eliberarea unui ordin de protecție”, au spus anchetatorii.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Astfel de comportamente sunt de neacceptat, iar fetele care închid ochii unor astfel de gesturi, care nu au ce căuta în societate, nu fac decât să le perpetueze. 

Comentarii Facebook