Lăpuşan: Protestul de la inaugurarea pistei a fost o demonstraţie "pedelistă"

 

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat că demonstraţia expropriaţilor de la noua pistă a Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" au fost comandaţi de PDL.

 

În 26 octombrie, peste 20 de persoane ale căror terenuri au fost expropriate au protestat din cauza sumelor infirme care le-au fost oferite pentru pământurile lor. Aceştia au venit cu bannere pe care care au scris mesaje precum "Respectaţi proprietarii - Nu 0,80 lei/mp", "Expropriaţi de lux – 40 de bani pe mp", "Astăzi la inaugurare, noi suntem în tribunale".

 

Pe tot terenul pe care s-a lucrat la pistă s-au făcut exproprieri conform legii. Acolo a fost o discuție pe care nu vreau să o duc în partea politică, dar clar că a fost politică din partea celor care nu voiau să fie inaugurată pista. Pe legea făcută de cei care au fost înainte la guvernare s-a expropriat tot terenul”, a declarat Remus Lăpușan, care a recunoscut că prețul primit pe mp a fost mic. 

 

Mi se pare mic prețul, dar a fost dat conform legii, pe tabel. Acolo în zona aeroportului nu poți să construiești nimic altceva. Nu mi s-a părut cel mai bun preț, dar a fost prețul pe care noi l-am plătit conform legii. Au fost 230 de miliarde de lei pe care le-am plătit”, a mai spus Lăpușan, la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Vezi AICI înregistrarea la minutul 48).

 

Proteste cu roșii și bannere împotriva lui Ponta la Aeroportul de la Cluj-Napoca - VIDEO

Comentarii Facebook