Lant uman pentru Raluca la Cluj-Napoca, in 14 mai


Asociatia Colegiului National "Emil Racovita", organizeaza in data de 24 Mai 2012 un mars de sustinere in cadrul  proiectului "LANT UMAN PENTRU RALUCA"  finantat de  YouthBank Cluj. Marsul elevilor clujeni se va finaliza cu formarea unui lant uman.

Cea pentru care se realizeaza acest proiect este  Raluca Mihailescu, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Emil Racovita, care sufera de cancer limfatic.

Marsul are locul de pornire in Piata Muzeului, din fata Bisericii Franciscane, incepand cu ora 16.30. in cadrul marsului se vor derula mai multe activitati: distribuire de tricouri cu siglele sponsorilor, contra sumei modice de 5 lei si strangere de fonduri (cutii pentru donatii). 

Marsul propriu zis se va desfasura pe traseul Piata Muzeului -  Bulevardul 21 decembrie  1989 – Piata Avram Iancu – Piata Stefan cel Mare si se va incheia prin formarea lantului uman (toti participantii se vor prinde de maini, astfel incat sa transmita privitorilor mesajul de sprijin pentru Raluca). La sfarsitul marsului se vor completa si distribui diplome de participare pentru toti elevii care au luat parte la mars.

Pana in acest moment si-au anuntat prezenta la eveniment mai multe licee din Cluj-Napoca printre care mentionam: Colegiul National "Emil Racovita",  Liceul Teoretic "Gheorghe sincai", Colegiul National "George Cosbuc", Liceul Teoretic "Nicolae Balcescu", Colegiul National "George Baritiu", Liceul Teoretic "Avram Iancu", Colegiul National Pedagogic "Gheorghe Lazar",  Colegiul Tehnic de Comunicatii "Augustin Maior" si Liceul Teoretic  "Mihai Eminescu".

Scopul acestui proiect este de a face de notorietate cazul Ralucai si de a strage o suma cat mai mare pentru tratametul ei, care se ridica la nivelul zecilor de mii de euro. Organizatorii vor pe aceasta cale sa multumeasca sponsorilor fara de care acest eveniment nu s-ar putea desfasura. intr-o ordine aleatorie se aduc multumiri celor de la Medicode, Asociatia Psihomedica ONG, A&G Med Trading, Dananca, Spitalul Clinic Judetean, Publisys, Arh Consult Solutions.

Proiectul este  finantat din fondul YouthBank si este implementat local de Fundatia Comunitara Cluj. Partenerii Nationali ai proiectului sunt  BCR si Asociatia pentru relatii comunitare.


Comentarii Facebook