Luni 25 Ianuarie

Laboratorul de Radiologie din cadrul Spitalului clujean de Recuperare a fost renovat - FOTO


Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de reamenajare a Laboratorului  de Radiologie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, unitate sanitară  aflată în subordinea forului administrativ județean. 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ”Un act medical de  calitate necesită, pe lângă profesionalismul echipei medicale și dotarea cu echipamente ultraperformante, și infrastructura adecvată astfel încât serviciile oferite pacienților să fie la cele mai înalte standarde. Vom  continua să investim în spitalele din județul Cluj pentru ca medicii să  poată salva viața sau îmbunătăți starea de sănătate a celor care necesită diverse investigații ori intervenții”.

Reamenajarea Laboratorului de Radiologie situat la demisolul corpului C3  al spitalului a fost necesară pentru a asigura amplasarea și instalarea în  condiții optime a unui aparat radiologic nou achiziționat, precum și buna  funcționare a echipamentului medical. 

Investiția în cuantum de 157.475 lei a fost finanțată exclusiv de către  Consiliul Județean Cluj, din bugetul propriu, iar principalele lucrări  executate au constat în realizarea unei protecții suplimentare împotriva  radiațiilor, desfacerea unor pereți de compartimentare nestructurali și refacerea lor pe altă poziție, precum și refacerea finisajelor pardoselilor, a  pereților și a instalațiilor electrice. 

Aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, Spitalul Clinic de  Recuperare din Cluj-Napoca este singurul cu acest profil din Transilvania și  unul din cele două existente în țară, adresabilitatea acestuia fiind una  extrem de ridicată. 

.

Comentarii Facebook