La Vertigo, s-au bătut fetele de 8 Martie! O polițistă i-a aplicat un croșeu unei studente străine

 

O bătaie între fete a avut loc la clubul Vetigo, de 8 Martie. O studentă din Tunisia a călcat pe picior o altă persoană, de sex feminin, care s-ar recomandat a fi polițistă, și și-a făcut singură dreptate.

Potrivit martorilor la acest incident, totul a pornit de un incident care putea fi considerat minor, în mod normal. ”O studentă a trecut la un moment dat pe lângă bar și a călcat pe picior o altă persoană, o femeie, care s-a recomandat a fi polițistă de la Secția 3. A urmat un scandal monstru. Cred că studenta străină nu și-a cerut scuze. Cert este că românca i-a aplicat un croșeu în plină figură”, ne-a relatat un martor la incident.

Trei echipaje de Poliție de la Secția 1 și-au făcut rapid apariția la Vertigo, pentru a detensiona situația. ”A fost un incident. Au intervenit polițiștii de la Secția 1 pentru aplanarea unui conflict. Polițiștii le-au dat celor implicate în scandal îndrumările legale, adică să își scoată certificat medico-legal și să depună plângere la Poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Reprezentantul IPJ Cluj nu a putut să comenteze dacă agresoarea studentei este sau nu polițistă.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea, a revenit cu date suplimentare și a declarat că ”a fost implicată o polițistă de la IPJ Cluj în altercația respectivă. Acum se fac verificări în acest caz”.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

Studenta agresată se numește M.D. Ea a povestit pentru Știri de Cluj tot ce s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 martie în clubul Vertigo. Citește AICI tot.

Comentarii Facebook