Studenta bătută în Vertigo de o polițistă va face plângere la Ambasada Franței! Noi dezvăluiri despre acest caz

 

Studenta bătută în Vertigo, de 8 Martie, de o polițistă de la Secția 3 din Cluj-Napoca, este din Franța. Studenta este rezident la Clinica de Dermato-Venerice din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc la o petrecere de 8 Martie. În jurul orei 2.00, atmosfera din club a fost perturbată de o bătaie ca în filme între mai multe fete. M.D. a declarat că nu a avut nicio implicare în acest scandal, fiind agresată din senin de polițista de la Secția 3. 

Eu am masă rezervată săptămânal în clubul Vertigo și stăteam la masă împreună cu o prietenă și soțul meu. Nu o cunosc pe această fată care mi-a dat un pumn în față. Am aflat de pe Știri de Cluj că este o polițistă. Nu am călcat-o pe picior, așa cum au declarat unii martori. Eu stăteam la masa mea. Am avut o prietenă lângă mine și un grup de fete a apărut și i-a spus prietenei mele că e curvă. Ea a reacționat și le-a răspuns în engleză, pentru că nu știe română, iar apoi a izbucnit scandalul. Prietena mea a fost luată de păr, iar mie mi-a tras un pumn în nas”, a descris M.D., scena.

Franțuzoaica bătută s-a dus direct la patronul clubului pentru a cere ajutor. ”Patronul a venit după mine la locul bătăii, dar această fată, care m-a lovit, i-a tras și lui un pumn. Am chemat poliția și am fost poftite afară”, a mai spus M.D.

Când și-a văzut colegii de la Secția 1, polițista a vrut să fugă, fiind reținută în dreptul statuii lui Matei Corvin. ”A luat-o la fugă. A fost prinsă și am fost duse la secție pentru declarații”, a mai spus tânăra agresată. 

M.D. a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, dar spune că nu era în stare de ebrietate. Cu toate acestea, polițistii susțin că studenta ar fi fost atât de beată încât a fost trimisă acasă pentru a se odihni. ”Eu am mers la poliție și am dat declarația. Nu vorbesc foarte bine românește, dar am spus ce s-a întâmplat. M-am dus acasă numai pentru a lua cartea de identitate”, a mărturisit M.D. 

Pentru că agresoarea ei este o polițistă, M.D. se va adresa Ambasadei Franței din România pentru a se asigura că interesele ei vor fi bine apărate în acest conflict.

Comentarii Facebook