La spitalul de copii din Cluj, pacienții sunt inferiori personalului medical. AFIȘUL RUȘINII - FOTO

 

La un spital din Cluj pacienții sunt considerați inferiori persoalului medical și nu au voie să folosească prosoapele de hârtie la baie.

 

La Spitalul Pediatrie 3 Cluj este o adevarata problema sanitară, ne-a reclamat un părinte.

 

Băiele sunt un dezastru, de la mucegai si rugina si pana la afisele pe care sunt scrise ca prosoapele de hartie sunt doar pentru personalul medical, mai este o problema si cu paturile din dotare. De exemplu in camera 15 sunt patru mame cu copii, nu ai nici loc sa respiri.

 

Personalul medical percepe o taxa de 7 lei daca copilul trece de trei ani si parintele ramane cu el peste noapte pentru ca ”doarme pe scaun”. În spital se foloseste doar un singur termometru la toti copii si nici acela nu este dezinfectat!

 

Sper cu aceasta ocazie autoritatile sa faca ceva pentru ca asa ceva nu se mai poate. Ne internam in spital si iesim de acolo mai bolnavi decat am intrat, ne este frica sa intram cu copii in acel spital”, spune clujeanul care a cerut sa rămână anonim.

 

---------------------

UPDATE

 

Conducerea Clinicii Pediatrie 3 nu a putut fi contactată, deoarece la telefonul postat pe site nu răspunde nimeni.

 

Clinica aparține de Spitalul de Copii Cluj. Managerul acestei unități sanitare, dr. Cornel Aldea, a declarat că a fost trimis directorul de aprovizionare la Clinica Pediatrie 3, pentru a investiga acest caz rușinos. ”Nici nu pot să comentez așa ceva pentru că nu este o directivă la nivelul Spitalului de Copii. Nu se aplică la nivelul spitalului. E o nebunie. Îmi cer scuze. Este un caz izolat si se va rezolva. 

 

Probabil este vreo asistentă care a pus anunțul. Nu se pune problema să nu avem săpun lichid și hârtie la baie. Probabil că au fost copii care au aruncat hârtia și vreo asistentă cu exces de zel a scris acest anunț rușinos. Vom lua măsuri chiar azi”, a spus Aldea.

Comentarii Facebook