La un bloc cu 8 etaje din Cluj, locatarii își mai construiesc câte o cameră de 20 de metri pătrați pe exteriorul imobilului - FOTO

 

Locatarii unui bloc cu 8 etaje din Cluj-Napoca sunt puși pe fapte mari, își mai construiesc fiecare câte o cameră de 20 de metru patrați la apartamente. 

 

Totul se întâmplă pe strada Nasăud nr. 74. Vecinii celor de la scara 2 se luptă să oprească lucrările, care au început deja. ”Este vorba despre o porcărie care se întâmplă acolo într-un colț. Se face o extensie de 8 nivele, care îmi obturează lumina în bucătărie. Si eu sunt proprietar și nu mi-a cerut nimeni acordul. Nu sunt studii de fezabilitate, iar structura unui bloc de 8 nivele în care vor fi sparte uși este afectată. 

 

Poate își construiesc câte o cameră în plus sau un balcon de 20 de mp. Oricum, nu văd din punct de vedere inginerește, cum să faci asa o construcție pe exteriorul unui bloc”, a declarat Liviu Zăpârțan, ambasador al României în Marele Ducat al Luxemburgului, care locuiește în zona afectată de noua construcție.

 

Așa ceva nu am mai văzut nicăieri. M-am uitat în lege și acolo scrie că ar fi trebuit să ceară acordul vecinilor. Am făcut plângeri la Primărie, dar degeaba pentru că lucrările au început”, a mai spus Liviu Zăpârțan. 

 

Primarul Emil Boc a declarat că nu știe amănunte despre acest caz, dar că ar fi trebuit să existe acodul vecinilor.

Comentarii Facebook