Călin Stoia, în tribună la CFR - Manchester, alături de un martor la procesul lui. Instanța i-a interzis acest LUCRU - FOTO EXCLUSIV

 

Călin Stoia, omul de afaceri judecat alături de fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, pentru fapte de corupție, a fost fotografiat la meciul de marți seara din Champions League, alături de unul dintre martorii din dosar. 

 

Stoia și-a făcut apariția la meciul CFR Cluj - Manchester United alături de Eugen Vereș, managerul Brantner Vereș, care ar urma să fie martor în procesul în care fostul director gerenal al Brantner, Călin Stoia, este judecat pentru fapte de corupție.

 

La înfățișarea din 24 septembrie, avocatul lui Stoia, Sergiu Bogdan, a solicitat audierea lui Eugen Vereş şi a lui Walter Brantner, acţionar la firma de salubritate. Vereș va fi audiat la înfățișarea din 15 octombrie 2012.

 

La meciul de marți seara, Stoia a stat chiar în spatele lui Eugen Vereș. Omul de afaceri a cerut instanței, prin intermediul avocatului său, dreptul de a lua legătura cu martorii, dar acest lucru i-a fost respins. ”Eugen Vereș este martorul apărării, așa că am voie să mă întâlnesc cu el”, a spus Stoia.

 

 

Călin Stoia nu este la prima abatere de când a fost arestat. În decembrie 2011, Știri de Cluj a prezentat imagini în care omul de afaceri mergea la bazin la Spitalul de Recuperare, unde făcea tratament, fiind scos zilnic din arestul IPJ Cluj.

 

Calin Stoia, arestat in dosarul Apostu, merge zilnic la bazin! STIRI de CLUJ prezinta dovada VIDEO

Comentarii Facebook