La Spitalul CFR Cluj pacienții plătesc pentru a se uita la televizor! Ce TARIFE se practică?

 

Spitalul CFR din Cluj-Napoca ofera pacientilor internați în spital posibilitatea de a urmări programele tv contra cost. 

 

Dupa cum bine se stie bolnavul are, n-are scoate bani pentru orice e nevoie in spital. Astfel, pentru acces la programele tv un pacient trebuie sa plateasca o taxa de 10 lei pentru 12 ore de program, 15 lei pentru 24 ore sau 20 lei pentru 2 zile. 

 

Procedura e foarte simpla, exista în spital un automat special unde se introduc banii, la fix daca se poate pentru ca aparatul nu da rest, dupa cum este mentionat pe el, (ma intreb ce fac cei care nu sunt atenti la acest mesaj si introduc mai multe bancnote decat e necesar) se tasteaza optiunea de ore dorita pentru vizionare (12 ore, 24 ore sau 2 zile) si aparatul emite un tichet pe care este imprimat un cod care cu ajutorul telecomenzii se introduce pe TV.

 

 

Pana aici totul pare foarte frumos, insa la o privire mai in detaliu se poate observa ca aparatul desi este destul de voluminos nu elibereaza nici un fel de bon fiscal. Ba mai mult pe tichetul care se elibereaza si pe care este imprimat codul pentru vizionare, apare numele unei firme CONCORDIA SRL, fara insa sa se respecte prevederile Codului Fiscal care obliga firma ca pe orice document sa mentioneze codul de identificare fiscala, numarul de inregistrare de la ONRC si alte informatii”, scrie lucianfanea.blogspot.ro.

 

Clujeanul a ridicat câteva întrebări în acest caz: ”Cine este firma care detine aparatele respective? De ce firma nu elibereaza bon fiscal pentru banii incasati? și Beneficarul banilor a platit impozite la statul roman dupa banii incasati de la bolnavii din spital?”.

 

Comentarii Facebook