La Serviciul de Înmatriculări Cluj, șmecherașii vând locuri pe lista de așteptare cu 250 de lei

 

Situația de la Serviciul de Înmatriculări Cluj a scăpat de sub control, în ultimele săptămâni, după ce a fost scoasă taxa auto. Jandarmii au intervenit marți, 28 februarie, pentru că oamenii au fost la un pas să se ia la bătaie.

 

Conform prefectului județului Cluj, Gheorghe Vușcan, ”mai multe persoane certate cu legea au început să facă liste de așteptare, iar apoi vindeau locurile celor care veneau să își înmatriculeze autoturismele. Avem mai multe plângeri, iar un cetățean ne-a spus că i s-a cerut 250 de lei pentru a prinde un loc pe aceste liste. Este absurd și am solicitat Poliției să declanșeze o anchetă în acest caz pentru a stopa acest fenomen, căruia îi cad victime cetățenii onești”, a explicat prefectul.

 

De asemenea, acesta a precizat că a solicitat Jandarmeriei să monteze garduri la Serviciul de Înmatriculări Cluj, pentru a forma un culoar unde să se așeze oamenii care vin să stea la coadă. ”Aceste garduri vor fi păzite și sperăm să nu se mai ajungă la situații cum a fost în această dimineață, când au intervenit jandarmii. Acum, erau mai multe liste de așteptare făcute, nu mai era numai una, ci erau liste făcute de acești indivizi, dar și de firme, și s-a iscat un scandal”, a mai spus Gheorghe Vușcan.

 

Prefectul susține că într-o săptămână va intra în funcțiune un nou soft extins de programări online. ”Sperăm că acest soft va face ca lucrurile să se miște mai bine. Acum avem un soft care funcționează numai la un ghișeu, iar acolo programările sunt deja pe luna mai, dar vom extinde softul pe toate ghișeele”, a mai afirmat Gheorghe Vușcan. 

 

La Serviciul de Înmatriculări Cluj cozile se formează din timpul nopții, de la orele 1.00. Marți dimineața, unei persoane i s-a făcut rău, dar a refuzat să meargă la spital pentru a nu-și pierde locul.

 

Scandal la Înmatriculări Cluj: Leșină oamenii și nu pleacă pentru a nu-și pierde rândul - FOTO

Comentarii Facebook