La concursul "Micul biciclist si siguranta lui" s-au intrecut 54 de copii


La etapa I a concursului "Micul biciclist si siguranta lui", din 28 ianuarie, s-au inscris 54 de copii. Competitia a fost organizata de Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza si IPJ Cluj.

"La linia de start s-au aliniat 54 de copii, cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, care s-au intrecut la proba de indemanare si la cea de parc scoala, unde au fost 'verificati' cat de bine cunosc si respecta regulile de circulatie. Un element de noutate a fost constituirea unei categorii aparte de concurenti: FAMILY, parintii avand sansa de a concura alaturi de copii pentru un loc pe podium.

Astfel, la eveniment au fost prezenti reprezentanti ai Politiei Rutiere si a structurii de prevenire a criminalitatii din cadrul IPJ Cluj, care i-au indrumat pe cei prezenti sa invete si sa respecte regulile de circulatie; totul prin jocuri si concursuri cu premii oferite de organizatori", sustin organizatorii.

Copiii au primit din partea politistilor clujeni carti de colorat si diplome de participare.

"Prezenta politistilor clujeni in centrul comercial a fost sustinuta si de 15 voluntari ai Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, impreuna cu care a fost organizata o activitate de prevenire a conducerii autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice. Asadar, in parcare si pe culoarele centrului comercial, vizitatorii au primit raclete pentru parbriz cu mesaje tematice de prevenire a consumului de alcool la volan. Pe toata durata activitatii au fost distribuite peste 500 de materiale preventive realizate cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj - ATOP", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Comentarii Facebook