La Cluj s-a născut Prințesa Daiana a romilor. Familia Roșianu s-a dus după ea cu limuzina, la Ginecologie 1 - VIDEO

 

Prințesa Daiana a romilor s-a născut la Cluj, iar duminică dimineața Dragoș Roșianu, prințul romilor din Gilău s-a dus după copilă la Clinica Ginecologie 1 cu limuzina de lux. 

 

Maria Daiana Roșianu s-a născut săptămâna trecută, aducând multă fericire în familia Roșianu, din Gilău, una dintre cele mai cunoscute familii de romi din Transilvania. 

 

”Mă simt foarte bune. Sunt cea mai fericită mămică. Așteptăm să ajungem acasă. Nașterea a fost ușoară. A luat nota zece și e foarte cuminte. Numele ales este Roșianu Raisa Maria Daiana. Ca pe prințesă”, a spus fericita mămică.

 

S-a născut într-o zi binecuvântată, de Înălțarea Domnului. Ne-am gândit la numele de Maria, pentru că este un nume sfânt. În al doilea rând, numele de Daiana este deoarece la noi există în România regi, împărați și am zis că este nevoie de o prințesă. Prințesa noastră este Daiana. Fetița noastră care s-a născut vineri, la orele 11”, a spus și fericitul tată, Dragoș Roșianu. 

 

Aurel Pascu, președintele Partidei Romilor din Româia, este unchiul prințesei Daiana. 

 

Sunt fericit, pentru că azi este și ziua copilului. Pentru etnicii romi din România este o zi foarte specială, deoarece o ducem acasă pe micuța prințesa Daiana, care s-a născut acum câteva zile. Spunem prințesa Daiana ca să fie prințesa romilor din România. Vrem să fie ca un model asemănător ca și prințesa Daiana a Marii Britanii, deoarece vrem să modernizăm etnia romilor, așa cum a modernizat și prințesa Daiana a Marii Britanii. Vrem să fie un exemplu pozitiv, cu părți pozitive”, a spus Aurel Pascu, președintele Partida Romilor. 

 

Dragoș Roșianu și soția lui Teodora s-au căsătorit în luna mai 2013. La masa mirilor a fost amplasat un tablou, în care Dragoș juca rolul sultanului Suleyman Magnificul, iar nunta a fost cu mare fast.

 

S-a însurat ”prințul” romilor din Cluj. Lui Dragoș Roșianu i-au cântat Florin Salam și Sandu Ciorbă - FOTO



Comentarii Facebook