”La banii aia, ar trebui să te lase să duci și vacile și caii” - Chirie exorbitantă în Chinteni - FOTO


Dacă un apartament de 56 de mp din Chinteni a ajuns să se închirieze cu 2000 de lei, putem spune că prețurile de pe piața imobiliară clujeană sunt date complet peste cap.

Apartamentul este situat în Chinteni, la ”7 minute de Auchan”, are încălzire în pardoseală și arată decent. Ceea ce surprinde este prețul: 2000 de lei, adică 400 de euro, prețul unui apartament din Cluj-Napoca.

Clujenii care au văzut anunțul s-au minunat. ”La banii aia ar trebui sa te lase sa duci si vacile si caii”, a comentat cineva.

Cererea pentru proprietățile rezidențiale (apartamente și case) disponibile la închiriere a crescut, la nivel național, cu 26% în 2023 comparativ cu anul anterior. București, Cluj-Napoca și Brașov sunt orașele care au atras cei mai mulți potențiali chiriași. 

Cluj-Napoca, oraș care în mod tradițional a fost considerat în ultimii ani cel mai scump din țară, și-a găsit, în sfârșit, rivalul în București. Apartamentele sunt scoase, în momentul de față, la închiriere cu prețuri foarte apropiate. Diferența este de doar 20 euro în cazul garsonierelor și de 50 euro în cazul locuințelor cu 3 camere. Chiria medie solicitată pentru apartamentele cu 2 camere este similară, de 500 euro/lună, se arată în analiza portalului imobiliar. 

Comentarii Facebook