La accidentul de pe Corneliu Coposu, șoferul a murit și airbag -urile nu au sărit: E mâna samsarilor auto - FOTO


Miercuri, 1 septembrie, un tânăr de 20 de ani a murit pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca. 

Autoturismul marca Skoda a fost lovit în lateral de un autovehicul de mare tonaj, iar tânărul de 20 de ani a murit. ”Conform primelor informații, coliziunea a avut loc între un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se deplasa din direcția străzii Poienarilor înspre Corneliu Coposu și un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, în direcția străzii Giordano Bruno.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

Tânărul de 20 de ani care se afla la volanul autoturismului primește îngrijiri medicale la locul producerii accidentului”, a transmis IPJ Cluj.

Imaginile analizate, arată că airbag -urile nu au sărit deloc, pentru că erau nefuncționale. 

Tânărul a murit stupid, într-o tamponare ușoară deoarece sisteme de siguranță ale mașinii nu au funcționat. Niciun airbag nu a fost declanșat. Nici cel cortina (lateral), astfel ca șoferul a lovit cu capul direct geamul/stalpul lateral al mașinii. Se vede din poze faptul ca mașina a mai trecut printr-un astfel de incident și a fost reparată superficial, ușa a fost chituită dar sistemelor de siguranță au fost mascate și lăsate nefuncționale. Astfel de practici sunt cele mai întâlnite în cazul unor samsari auto”, a explicat un expert auto. 

Comentarii Facebook