Motociclist spulberat în Florești, la intersecția străzilor Florilor și Cetății - VIDEO


Un motociclist a fost spulberat sambata seara în Florești, la intersecția străzilor Florilor și Cetății.

Poliția a fost sesizată în cursul acestei seri, în jurul orei 21.40 cu privire la producerea unui accident de circulație, impactul fiind produs între un autoturism și o motocicletă, la intersecția străzilor anterior amintite din comuna Florești.

Conform primelor date furnizate, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Florilor, la intersecția cu strada Cetății, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr de 28 de ani, din Cluj-Napoca, pe strada Cetății cu direcția strada Eroilor.

În urma impactului, conducătorul motociclului, alături de pasagera acestuia, o tânără de 25 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Testările alcoolscopice au reieșit negative.

ISU Cluj a precizat ca O autospecială și două echipaje SMURD au fost alertate pentru a acorda asistență de urgență în urma unui grav accident rutier produs la intersecția străzilor Florilor și Cetății din localitatea Florești.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit un autoturism și o motocicletă avariate și doi tineri întinși pe jos, în stare de conștiență, cooperanți, dar care suferiseră traumatisme multiple.

Salvatorii le-au acordat primul ajutor calificat, după care victimele accidentului, în vârstă de cca 20 de ani, au fost preluate de către echipajele SMURD în vederea acordării asistenței medicale de urgență și a transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

La locul accidentului au fost necesare măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, fiind înregistrate scurgeri de carburant din rezervorul motocicletei.

Comentarii Facebook