Kaufland Mănăștur - raiul cerșetoriei. Modul de acțiune este ingenios - VIDEO

 

Clujenii se plâng de faptul că sunt agresați zilnic de cerșetorii care și-au făcut ”cuib” în fața supermarketului Kaufland Manastur.

 

Supermaketul Kaufland din cartierul Manastur poate fi catalogat drept un ”rai” al cersetorilor! De ani de zile toti manasturenii cunosc fetele acelorasi cersetori (niste tiganci de 16-18 ani cu plozi in brate), insa nu se iau masurile necesare pentru a scapa de cersetorii de carucioare din parcarea supermarketului. Ba mai mult, zilele acestea sunt ajutati si de parinti! 

 

Cersetoarele fac bani seriosi zi de zi, cersind carucioarele de la clienti, in fata intrarii din Kaufland Manastur. S-au facut sesizari cu sutele inca de acum 2-3 ani, insa conducerea cred ca ori este mana in mana cu tiganii cersetori, ori Politia de la Sectia 4 cu cersetorii. 

 

Sub privirea mea, zilele trecute, un echipaj al Politiei a trecut prin parcarea Kauflandului, iar cersetorii le-au ranjit fara ca acestia sa aiba vreo reactie! Unde s-a mai pomenit asa ceva?”, ne-a scris Bogdan. 

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre sau aveți informații care trebuie transmise autorităților, puteți să ne scrieți pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook