Clujenii nu-i mai suportă pe colindătorii ”tribali” din Moldova

 

Tot mai mulți clujeni sunt nemulțumiți de zgomotul provocat de ”triburile” de colindători veniți din Moldova și cer Primăriei să îi interzică.

 

Anii trecuti imi amintesc ca nu erau tolerati, fiind interzise triburile din Moldova, de asa-zisi colindatori. Este absolut inadmisibil si de netolerat disconfortul, precum si galagia facuta de acestia. Nu inteleg de ce sunt interzise petardele care nici pe departe nu fac atata galagie cum fac tobele diabolice ale acestor amarati veniti taman in inima Ardealului cu obiceiurile lor tribale, absolut animalice, barbare?!

 

De ce in alti ani puteam solicita sprijinul Politiei, iar incepand cu ultimii 2 ani degeaba solicitam sprijinul Politiei, caci nu le mai face nimic, iar populatia este terorizata de tobe, urlete si fluiere, toata ziua, fara sa se respecte minimum de convietuire umana? 

 

De ce domnule primar, eu ca si locatar nu am dreptul la liniste? De ce sunt obligat sa rabd toate aceste zile acest urias disconfort? Conform carui protocol? Cine imi apara mie linistea? Cui sa ma mai adresez?”, ne-a scris Constantin Fodor.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre sau aveți informații care trebuie transmise autorităților, puteți să ne scrieți pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook