Junglă sexuală în Florești! O femeie geme atât de tare încât se aude de la trei blocuri - VIDEO EXCLUSIV


Locuitorii mai multor blocuri de pe strada Șesul de Sus, din Florești, trebuie să suporte în fiecare noapte un recital de gemete, din timpul partidelor de sex care se aud dintr-un apartament.

Deci problema este că în Florești sunt doi vecini foarte gălăgioși. Eu înțeleg că au nevoile lor, dar nu în așa hal să îi audă de la 3 blocuri. 

Sunt și copii mici. Doamne iartă-mă! Toată noaptea zici că sunt în junglă. Vecinilor le este rușine de rușinea lor. Toată noaptea o țin așa!

Sperăm să se audă și poate îi va prinde rușinea”, ne-a semnalat o locatară de pe strada Șesul de Sus, sub protecția anonimatului. Cazul a fost semnalat și de o altă vecină, din blocul de vis-a-vis. 

Filmarea a fost realizată în noaptea de luni spre marți, la ora 2:30 - 3.00.

Nu e prostituată. Acolo locuiește la etajul(...) Ziua umbla dezbrăcată cu perdeaua trasă. Stau copiii și se uită ca la televizor”, a mai spus locatara exasperată. 

Nu zice nimeni sa nu întreții relații sexuale, dar ăștia sunt dezastru. Sper să vadă și vecina postarea să ne putem odihni”, a mai adăugat aceasta. 

Acesta nu este un caz izolat. Lunile trecute, o altă femeie reclama un lucru similar, dar se pare că nu este nicio legătură între cele două cazuri. 

O clujeancă trezește tot blocul cu gemetele ei: Urlă în timpul partidei de sex 20 - 30 de minute! Ce să facem?

-----------------------

UPDATE

Un apropiat al celor acuzați a spus că vecinii care au reclamat situația sunt frustrați și nu au viață sexuală, motiv pentru care au făcut publică problema. ”Se putea fain frumos să se bată la ușă și să se spună care este problema, nu să se ajungă aici. Vecinii așa ar fi trebuit să se comporte, nu să se facă tot acest circ. Și alții din bloc fac petreceri și nimeni nu i-a reclamat. Cu ce i-a deranjat că unii au viață lor privată?”, a spus acesta. 

Orele de liniște sunt stabilite prin lege și trebuie să fie respectate de toată lumea. 

Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice incriminează:   

- tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;

- tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora;

 - organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban; 

Comentarii Facebook