Luni 26 Septembrie

Jandarmii au dus donații în zona de munte a Clujului. Un tată care își crește singur fata a primit panouri solare - FOTO


Jandarmii clujeni au dus cadouri unor familii din zobna montană, inclusiv unui tată care își crește fiica de 14 ani, fără curent electric. 

Cu ocazia noului an, efective din cadrul Detașamentului III al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca s-au organizat pentru o misiune specială, aceea de a aduce o rază de speranță în casele a 15 familii mult încercate de vicisitudinile vieții, acestea aflandu-se în zone montane greu accesibile, pe raza mai multor comune din județul Cluj.

Campania umanitară de la începutul acestui an și-a atins scopul. Datorită sprijinului acordat de către colegii noștri am reușit să readucem bucuria în cadrul acestor familii, prin achiziționarea a numeroase alimente de bază, îmbrăcăminte, jucării, rechizite, produse de igienă, cât și de protecție împotriva virusului SARS-COV-2.

Printre familiile în sprijinul cărora am venit se află și un tată nevoit să își crească singur fata de 14 ani, într-o casă fără acces la electricitate, motiv pentru care au fost achiziționate și instalate panouri solare”, spun jandarmii clujeni.

5.jpeg

4.jpeg


Comentarii Facebook