Miercuri 24 Aprilie

Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene o femeie însărcinată și un copil, la meciul lui U Cluj - FOTO


O familie de clujeni s-a găsit în mijlocul scandalului care a domnit pe Cluj Arena la finalul meciului dintre U Cluj și FC Hermannstadt.

Familia Coste a coborât din peluza în care se aflau suporterii U Cluj, în momentul în care a izbucnit scandalul. Cristian Coste era cu soția însărcinată și cu fiul lor. ”Soția mea avea bilet la tribună, dar a venit în peluză pentru că era soare și cald. Când am văzut că suporterul a intrat în teren și au izbucnit altercații noi am plecat. Am coborât, iar soția s-a dus până la baie. Eu am rămas pe culoar alături de un prieten și aveam băiatul în brațe. Atunci au venit în fugă suporterii și după ei erau jandarmii. Când m-au văzut, direct mi-au dat cu lacrimogene în față, deși se vedea că am un copil în brațe. Am apucat să îi feresc fața. Nu am mai știut de mine. Nu mai vedeam nimic. Pe soția mea și pe copil i-a luat cineva și i-a dus în tribună. Când i-am găsit, ne-am dus la ambulanță pentru că mă ardea fața și mâinile.

Acolo, pe teren, lângă ambulanță, le-am spus jandarmilor că nu au văzut că am un copil și că ne pot omorî. Atunci a venit un alt jandarm și iarăși ne-au dat cu gaze în față, mie, soției și copilului, care are astm. 

Am ajuns la UPU Cluj, unde am primit îngrijiri, iar azi mi-am scos certificat medico-legal. Voi depune plângere împotriva jandarmilor  pentru abuz”, ne-a relatat Cristian Coste. 

Imaginile cu soția acestuia cu băiatul în brațe au contrariat pe toată lumea. Nu se știa cum a ajuns o mămică pe teren, lângă jandarmul căzut la pământ.

WhatsApp Image 2019-06-10 at 15.31.50.jpeg

WhatsApp Image 2019-06-10 at 15.31.44.jpeg

Comentarii Facebook