Jandarmedia Cluj, despre cheful de la clubul de manele Boierul: Se intra prin spatele localului și muzica era la maxim


Clubul de manele Boeierul din Mănăștur a fost amendat pentru că a depășit orarul de funcționare, prevăzut de lege în stare de alertă, ora 2.00 noaptea. 

Știri de Cluj a primit o sesizare despre o petrecere care nu i-a lăsat să doarmă pe locatarii din zonă. Incidentul s-a trecut în 18 iulie, iar cei de la club au motivat că a fost un botez. 

Jandarmii au fost chemați noaptea la fața locului, iar în cursul zilei de luni, 26 iulie, au oferit un punct de vedere cu privire la această intervenție. La ”botezul” de la clubul de manele invitații intrau pe ușa din spate, ascunsă de la stradă. 

Precizăm faptul că în data de de 18.07.2021, în jurul orelor 03:30, în urma unui apel telefonic către dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj s-a semnalat faptul că la restaurantul Boierul la Florența situat pe Calea Florești, nr. 2 din municipiul Cluj-Napoca, se află o petrecere în desfășurare, muzica fiind la o intensitate ridicată.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat de îndată și a constat faptul că cele semnalate se confirmă, ușa din față fiind închisă iar intrarea facându-se prin spatele clădirii pe o ușă lăturalnică. Urmare a intervenției jandarmilor, muzica s-a oprit, persoanele din incintă au părăsit localul iar organizatorul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 3000 lei potrivit Legii 55/2020”, susțin jandarmii.

Mai mulți cititori ne-au semnalat și că bodyguard la acest local ar fi un polițist de la Secția 4, dar acest lucru a fost verificat de superiorii Poliției clujene și a fost dezmințit. 

Petrecerea de la Clubul Boierul a avut loc în noaptea de 17 spre 18 iulie. 

Clubul de manele Boierul, din Mănăștur, îi înnebunește pe vecini. A fost scandal și chef până la 4

Comentarii Facebook