Clubul de manele Boierul, din Mănăștur, îi înnebunește pe vecini. A fost scandal și chef până la 4


O petrecere urmată de un scandal a avut loc în dimineața zilei de 18 iulie, la clubul de manele Boierul din Mănăștur, ne-a semnalat un cititor. 

În noaptea de 17 spre 18 iulie, ”în jurul orei 3.00, la clubul de manele din cartierul manastur, Boierul, s-a produs un scandal imens, în plină stradă, între mai multe persoane, chiar în fața Jandarmeriei, care era de față, probabil, la solicitarea vecinilor, care pur și simplu s-au săturat de gălăgia care e în fiecare seară. Acolo merge muzica la maxim.

Și de scandalurile care se petrec în fiecare seară acolo. Nu știm cum se permite funcționarea clubului cu situația actuală. Noi, locatarii, suntem pur și simplu terorizați zilnic, în special vinerea și sâmbătă de muzică.

Sunt scandaluri și am sunat toți vecinii de nenumărate ori la poliție să reclamăm gălăgia și scandalurile care se petrec până dimineața la 7.00.

Acum erau în stradă circa 15 persoane. Erau căzuți de la lovituri. S-au bătut în fața jandarmilor și apoi au fugit, cu oamenii legii după ei. Din câte am văzut nu a fost nimeni prins”, ne-a relatat un clujean din blocul de pe Calea Florești nr. 1.

Știri de Cluj a cerut luni, 19 iulie, un punct de vedere din partea Jandarmeriei Cluj, care a confirmat incidentul, dar încă nu a redactat o poziție oficială.

Din 1 iulie, cluburile pot să aibă program până la 2.00, iar apoi trebuie să dea afară clienții. 

------------------------

UPDATE

Poziția clubului Boierul: ”În urma articolului dumneavoastră în ceea ce privește restaurantul Boierul, dorim să facem anumite precizări. Scandalul menționat în articol, nu a avut de-a face cu localul, persoanele implicate nefiind clienții noștri. Sâmbătă am avut un botez, într-adevăr, care s-a prelungit puțin peste ora stabilită de către lege, însă am fost sancționați de către Jandarmerie. De asemenea, dorim să precizăm faptul că respectăm legislația cu prevederile legale aflate în vigoare”.

----------------------

UPDATE (26 iulie 2021)

Jandarmeria Cluj: Precizăm faptul că în data de de 18.07.2021, în jurul orelor 03:30, în urma unui apel telefonic către dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj s-a semnalat faptul că la restaurantul Boierul la Florența situat pe Calea Florești, nr. 2 din municipiul Cluj-Napoca, se află o petrecere în desfășurare, muzica fiind la o intensitate ridicată.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat de îndată și a constat faptul că cele semnalate se confirmă, ușa din față fiind închisă iar intrarea facându-se prin spatele clădirii pe o ușă lăturalnică. Urmare a intervenției jandarmilor, muzica s-a oprit, persoanele din incintă au părăsit localul iar organizatorul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 3000 lei potrivit Legii 55/2020.

Dacă aveți sesizări, ne puteți contacta pe Whatsapp (0722804093), pe Facebook sau pe office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook