Jandarm fals prins la Cluj de un jandarm adevărat


Jandarm fals la Cluj. Acesta a fost prins de către un jandarm adevărat.

Bărbatul purta îmbrăcăminte asemănătoare ţinutei specifice jandarmeriei: jachetă bleumarin, vestă neagră inscripţionată, de care era ataşată o lanternă, centură. Falsul jandarm purta bocanci militari şi o şapcă neagră cu emblema României. Avea asupra sa şi un telefon mobil la vedere, de care erau conectate câteva fire. 

Existau înregistrate plângeri din partea unor cetăţeni cu privire la un bărbat având vârsta de aproximativ 30 de ani care susţinea că ar fi jandarm. Acesta îi legitima, după care le pretindea sume de bani.

Plutonierul major Bogdan Păun, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, l-a observat pe bărbatul care corespundea semnalmentelor unei persoane despre care se cunoştea că folosea o identitate falsă, pretinzându-se jandarm. 

Plt maj Bogdan Paun.jpg

Foto: Plutonierul major Bogdan Păun


Jandarmul a pornit  în urmărirea acestuia, l-a abordat, după care s-a legitimat, spunându-i că ar părea suspect. Consecutiv, a luat legătura cu dispeceratul unităţii, în vederea trimiterii unui echipaj.  

După sosirea echipajului, persoana a fost condusă la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor. 

foto.jpg

Foto: Jandarmul fals

Comentarii Facebook