Duminica 28 Aprilie

Jandarm din Cluj, dealer de substanțe interzise! A fost prins în trafic cu ”marfă” și un cântar


Un jandarm de la Brigada Specială din București a fost prins în trafic, la Huedin, în urma unui control de rutină cu droguri și un cântar. 

Polițiștii au controlat mașina și au găsit rucsacul, dar Dan Ilea a spus că nu este al lui, ci este al unui prieten.

Conform informațiilor, bărbatul lucrează la Brigada Specială a Jandarmeriei din anul 2022, iar, în același timp, se ocupă și cu vânzarea de droguri.

Tatăl jandarmului este fost polițist, iar sora lui este angajată la Primăria Negreni. 

În data de 3 decembrie, în jurul orei 22.00, un jandarm aflat în concediu de odihnă, în judeţul Cluj, a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliţie, care efectua un control de rutină. Acesta a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma unui control al maşinii, realizat de echipajul de poliție, într-un rucsac ce se afla în autovehiculul jandarmului, au fost găsite substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

În acest context, jandarmul a afirmat că rucsacul nu îi aparține și a solicitat din proprie inițiativă transportul la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Menționăm faptul că după finalizarea testelor biologice și în funcție de rezultatul acestora se vor dispune măsuri în consecință, conform prevederilor legale. 

În acest caz, conform procedurilor, s-a dispus începerea urmăririi cercetării disciplinare prealabile”, a transmis Ana Maria Burchi, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Române, conform Antena 3.

Prima din familie care a avut probleme cu legea este Diana Ilea, angajată a Primăriei Negreni și Supercom. În 2021 a mințit în declarații că ea a condus mașina cu care iubitul ei Gheorghe Matiș a provocat un accident rutier pe strada Horea din Huedin. În urma procesului, Matiș a fost dat afară din Poliție. Și fapta Dianei a fost dovedită, dar a primit amânarea aplicării pedepsei.

Mai apoi, Radu Ilea, fost polițist de profesie, tatăl Dianei și Dan Ilea, a fost trimis în judecată în 2023 pentru infracțiuni la regimul silvic, alături de un alt inculpat

Cel de-al treilea membru al familiei care are probleme cu legea este Dan Ilea. Tânărul, jandarm de profesie într-o structură de elită a Jandarmeriei Române, a fost prins cu droguri de risc și mare risc + cântar în mașina personală, scrie infohuedin.ro.

Comentarii Facebook