Iulius Mall îi trimite pe trei clujeni în vacanță la Miami, Phuket și Antalya(P)


Iulius Mall Cluj şi-a desemnat câştigătorii campaniei „Kilometri de vacanţă”, desfăşurată în perioada 31 mai – 30 iunie 2013. Trei norocoşi pasionaţi de shopping îşi fac bagajele pentru a pleca în trei sejururi de răsfăţ, în cele mai râvnite destinaţii turistice.

În urma tragerilor la sorţi, Alina Ofelia Mureşan a câştigat o excursie alături de alţi trei prieteni la Miami (Florida). Timp de o săptămână, tinerii se vor distra pe plajele însorite şi vor putea înota în Oceanul Atlantic.

De un concediu relaxant se va bucura şi Corina Monica Cistian, care va pleca într-un sejur romantic alături de persoana iubită în Phuket (Thailanda). Excursia, care include cazare pentru şapte nopţi, le va oferi celor doi prilejul de a se delecta cu peisajele insulei, un adevărat paradis tropical.

Al treilea câştigător este Traian Julean, care se va bucura de o vacanţă în familie în Antalya (Turcia). Aceştia vor fi alintaţi timp de o săptămână de briza Mării Mediterane şi se vor deconecta la umbra palmierilor.

Iulius Mall Cluj continuă să le ofere nenumărate surprize clienţilor săi şi le pregăteşte promoţii răcoritoare pentru a începe vacanţa de vară în tendinţe!

Comentarii Facebook