BAC 2013 Cluj: Elevi de la Coșbuc și Bathory Istvan, eliminați la proba de matematică

 

Doi elevi au fost eliminați de la proba de matematică a examenului de Bacalaureat. 

 

Din totalul de 4638 de elevi înscriși, au participat la proba scrisa de miercuri 4520 elevi, numărul elevilor absenți fiind 118.

 

Au fost doi elevi eliminati din examen. Un elev de la Colegiul National George Cosbuc Cluj-Napoca a fost eliminat pentru tentativa de frauda, fiind gasit asupra lui, in buzunar, un memorator de matematica. Acesta nu se va putea prezenta la examenul de Bacalaureat, conform Metodologiei, in urmatoarele 2 sesiuni (in august-septembrie 2013, respectiv in iunie-iulie 2014).

 

Celalalt elev eliminat, de la Liceul Teoretic Bathory Istvan, a refuzat sa isi predea lucrarea la finalul examenului. Conform Metodologiei, acesta este considerat eliminat, fara posibilitatea de a mai participa la proba de maine, dar cu posibilitatea de a sustine Bacalaureatul in sesiunea de toamna (august-septembrie 2013). De asemenea, acestuia i se recunosc probele anterior sustinute in cadrul examenului de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2013, daca sunt promovate, in asa fel incat in toamna el va trebui sa repete doar proba de astazi si cea de maine”, a declarat Andreea Coroian, purtătorul de cuvânt al ISJ Cluj.

Comentarii Facebook