Isteria Cluj Arena! Clujenii fac pe ascuns poze cu stadionul pentru ca CJ Cluj a interzis accesul


Consiliul Judetean Cluj a interzis accesul pe Cluj Arena pana la finalizarea stadionului, cu exceptia muncitorilor.

Acest lucru i-a facut pe unii clujeni sa isi incerce norocul si sa patrunda ilegal in stadion pentru a realiza o fotografie si pentru a vedea cum merg lucrarile.

"Noah, c-am pacalit paza si-am tras o poza din interiorul Cluj Arena. Scaune la fel ca cele de pe Allianz Arena. Pe 8 octombrie inaugurarea cu Scopions si Smokie! Avem un stadion ferches de aproape 40 milioane euro, omologat la categoria Elite, cu 30.000 de locuri, 360 de reflectoare dispuse circular pe acoperis de 2000 de lucsi, doua tabele afisaj Philips de 60 metri patrati fiecare, care vor afisa nu doar scorul, ci si imagini, gazon nemtesc", a scris Filimon Alexandru Arthur, pe pagina de Facebook.

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Cluj, Victor Popa, a anuntat zilele trecute ca accesul pe stadion a fost restrictionat. "Consiliul Judetean a primit o solicitare din partea constructorilor de a nu mai permite accesul jurnalistilor pe Cluj Arena pana la finalizarea lucrarilor. Pe durata acestor vizite lucrul trebuie oprit, iar constructorii muncesc acum contratimp pentru finalizarea la data stabilita a stadionului", a precizat Popa.

 

Vezi si...

Cluj Arena, farfuria zburatoare a Clujului - Galeri FOTO impresionanta

Comentarii Facebook