Ionut Pintea, bloggerul preventiv de la Gherla, condamnat la 6 ani pentru trafic de droguri


Ionut Pintea, tanarul de 24 de ani din Baia Mare judecat pentru trafi de droguri in stare de arest la Gherla, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare.

Tanarul a fost retinut in luna aprilie 2011 de ofiterii DIICOT in urma a cinci perchezitii in Maramures si una in Cluj, intr-un dosar in care 20 de persoane au fost cercetate pentru trafic de droguri de mare risc. In urma perchezitiilor au fost ridicate zeci de pastile de ecstasy, mefedrona si efedrina.

Ionut Pintea este fiul managerului Spitalului TBC din Baia Mare. El a mai fost cercetat si in octombrie 2010, cand a fost retinut in timp ce incerca sa ii vanda unui politist sub acoperire 440 de comprimate ecstasy si 300 de grame de "Speed", aduse din Olanda. In urma perchezitiei, politistii au mai gasit asupra lui Ionut Pintea si un pistol cu aer comprimat, 2.620 de euro, 5.000 de forinti si 1.561 de lei.

Sentinta in cazul tanarului a fost pronuntata de Curtea de Apel Cluj, iar judecatorul a luat in considerare si faptul ca Ionut Pintea aceste recidivist.

El a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare.

 

Blog de puscarias! Un traficant de droguri, care a stat in celula cu Alain Modrea, fostul sef al Vamii Cluj, isi povesteste necazul


Un traficant de droguri din Baia mare, fost coleg de celula cu Alain Modrea, fostul sef al Vamii Cluj, tine un blog de dupa gratii, povestindu-si experientele si trairile.

"Salutari tuturor bloggerilor, numele meu este Ionut Pintea, am 24 de ani si sunt din Baia Mare.

Doresc sa va impartasesc lectia dura a vietii pe care sunt nevoit sa o invat acum.

Momentan ma aflu la Penitenciarul  de Maxima Siguranta Gherla, intr-o celula de pe sectia celor arestati preventiv...

Comentarii Facebook