Accident in Stejeris, langa Turda! Trei persoane sunt ranite grav, dupa o depasire neregulamentara UPDATE - O femeie a decedat

 

Un accident a avut loc in jurul orei 20.20, la iesirea din localitatea Stejeris spre Turda.

 

"Un autoturism care se indrepta dinspre Turda spre Alba a intrat in depasirea unei autoutilitare, pe raza localitatii Stejeris, intrand in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Trei persoane au fost ranite grav, toate din masina care circula regulamentar. In accident a fost implicata si autospeciala, care circula din directia Turda spre Alba", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Cei trei raniti au fost preluati de echipajele SMURD si transportati la spital.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Accidentul de la Stejeris, Turda, soldat cu un mort si trei raniti! VIDEO


O femeie de 62 de ani a murit in accidentul produs vineri seara, in jurul orei 20.20, pe raza localitatii Stejeris, la iesire din Turda spre Alba Iulia.

Soferul unei camionete a intrat intr-o depasire neregulamentara si a lovit un autoturism care circula regulamentar, apoi a intrat in TIR-ul pe care a vrut sa il depaseaca initial.

Alte doua autoturisme au fost avariate in urma accidentului. "Am vazut toate masinile cum se loveau. Nici nu mai stiu care de unde au venit, erau in fata mea. Apoi ceva a zburat spre mine si a lovit masina", a spus Mircea Pop, soferul unei masini avariate, citat de stirileprotv (foto).

In urma accidentului, trei persoane care se aflau in masina care circula regulamentar au fost ranite grav, iar o femeie de 62 de ani a murit.

Autorul accidentului a fost ranit si internat in spital.

Comentarii Facebook