Investigație lungă de 4 ani, pentru furtul a 6 cai, dă rezultate în sfârșit. Paguba totală ar fi fost de 100.000 de lei


Polițiștii din Huedin continuă investigația lungă de 4 ani, pentru furtul a 6 cai dintr-o fermă din orașul Huedin.  Marți, 4 aprilie, au percheziționat locuința unui bărbat de 32 de ani, unde au găsit 2 dintre caii furați în 2019.

La data de 4 aprilie polițiștii din Huedin au pus în executare un mandat de percheziție, la locuința unui bărbat de 32 de ani, din comuna Voslabeni, județul Harghita.

Este vorba de o investigație lungă de 4 ani, polițiștii începând investigațiile în anul 2019. 

Investigația polițiștilor din Huedin vizează furtul a 6 cai, dintr-o fermă situată în localitatea Hodișu, comuna Poieni. Unul dintre aceștia a fost recuperat anul trecut de polițiști, la data de 10 martie 2022, dintr-o localitate situată în județul Alba, în cadrul unei alte percheziții.

În urma percheziției derulate la data de 4 aprilie, în comuna Voslabeni, a fost identificat unul din caii furați, din rasa semigreu românesc, dar și un mânz, despre care polițiștii susțin că există indicii că a fost sustras în noaptea furtului din 2019.

Cele două animale, evaluate la 18.000 de lei au fost ridicate și lăsate în custodia proprietarului de drept, un bărbat de 43 de ani, din orașul Huedin.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, în vederea recuperării întregului prejudiciu cauzat, de circa 100.000 de lei, precum și cu scopul tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de comiterea faptei.

Comentarii Facebook