FOTO. Stratul de zăpadă la Vlădeasa e perfect pentru practicarea schiului! Salvamont: „Așa ca de început de ianuarie”


Salvamontiştii au surprins imagini spectaculoase pe Vârful Vlădeasa, unde peisajul pare desprins din basmele de iarnă. Singura problemă e că acum e primăvară, suntem în luna aprilie, dar stratul de zăpadă, la Vlădeasa, e perfect pentru practicarea schiului, de la cota 1400 spre Vârf.

Așa ca de început de ianuarie stratul de zăpadă, la Vlădeasa, îi numai bun pentru practicarea schiului, de la cota 1400 spre Vf. 

Are o bază consistentă și un strat nou de 10-15 cm. Momentan ninge ușor, dar suflă și vântul”, au transmis cei de la Salvamont Vlădeasa Cluj.

Amintim că ANM a emis o avertizare cod portocaliu și o avertizare cod galben de ninsori, strat de zăpadă și vânt puternic, valabile pentru cea mai mare parte a țării. Meteorologii au emis un nou cod galben de ninsori, strat de zăpadă,  intensificări ale vântului și polei, care a intrat în vigoare astăzi, la ora 10:00, și va rămâne valabil până vineri, 7 aprilie, ora 12:00. 

În intervalul menționat, în nordul și centrul Moldovei, în Maramureș, Transilvania și în nordul Crișanei, precum și în zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.  

s2.jpeg

Comentarii Facebook