Invazie de șobolani în Mărăști în Clujul de cinci stele, ca în Munchen, Viena sau Milano - VIDEO


Șobolanii au fost filmați și fotografiați în Mărăști, pe strada Fabricii, ziua în amiaza mare la o ghenă de gunoi.

Rozătoarele nu s-au speriat de trecători, semn că sunt disperate după mâncare. Într-una dintre fotografii pot fi văzuți 8 guzgani. Unii sunt cât un pui de pisică. Șobolanii transmit boli grave, astfel că prezența unui număr atât de mare la un loc este îngrijorătoare. 

Clujul pretinde că are o calitate a vieții cum mai întâlnim numai la Milano, Viena sau Munchen, dar probabil că aceste imagini nu au fost văzute de primarul Emil Boc. 

Dacă noi tot vorbim de promovarea calității vieții și vorbim despre Munchen și Viena am ajuns să fim cel mai scump oraș din țară!”, a spus moderatorul de la Ziua Live, vineri, 25 iunie. 

Dacă vrei să ai calitatea vieții, nu poți să o compromiți că îmi spune cineva mie ”Compromite calitatea vieții la Cluj ca să nu se mai vorbească de Cluj!”. Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea? Eu nu cred că pentru asta am fost ales de clujeni să trăim prost și să le distrug sănătatea. Am fost ales să trăim într-un oraș care să fie la fel de … sau măcar apropiat de ceea ce au văzut în Occident. De aceea au plecat 4 milioane de oameni și eu vreau să vină acasă. Pe mine mă interesează clujeanul, ca el să aibă o viață mai bună”, a replicat Emil Boc. 

WhatsApp Image 2021-06-26 at 09.13.27.jpeg

WhatsApp Image 2021-06-26 at 09.13.27 (2).jpeg

Comentarii Facebook