Incident pe Constantin Brâncuși. Un bătrân a căzut lat pe trecerea de pietoni și doi bărbați se îmbrânceau - VIDEO


Un bătrân a căzut lat pe strada Constantin Brâncuși nr 164 și ambulanța a venit cu întârziere. Incidentul s-a produs la ora 18.00, iar după 20 minute salvatorii nu ajunseseră.

Eu l-am văzut pe acest domn cum s-a dezechilibrat și a căzut singur. În imagini apare un om care spune să nu îl atingă. Eu eram in trecere, dar  de căzut a căzut singur. Înainte intr-adevar era gălăgie acolo.  Dar nu am dat importanta.

Cu siguranță oltenii cu lubeniță pot da informatii mai multe, pentru ca acolo se certau lângă ei. 112 nu raspunde promt. Asta e problema”, ne-a relatat un martor la toată scena.

Cei doi care se îmbrânceau, probabil, avea legătură cu faptul că unul dintre ei a încercat să îl miște pe bărbatul căzut pe trecerea de pietoni. 

Eu am sunat la 112, la ora 18.00 fix, si la ora 18 .20 am plecat. Nu era încă venita ambulanță sau macar politia. Dacă vindea o bătrână câteva legături de pătrunjel era acolo politia”, ne-a mai relatat martorul.

-----------------

UPDATE

La data de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că pe marcajul de trecere pentru pietoni, de pe strada Constantin Brâncuși, o persoană s-a dezechilibrat, căzând la sol.

Precizăm faptul că apelul prin SNUAU 112 a fost efectuat în jurul orei 18.00, iar polițiștii au ajuns la locația indicată la ora 18.10. La fața locului, aceștia au stabilit identitatea persoanei, respectiv un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportat cu celeritate de către un echipaj al ambulanței la o unitate medicală.

Totodată, s-a stabilit faptul că, anterior, bărbatul de 78 de ani, alături de un bărbat de 54 de ani, ambii din Cluj-Napoca, ar fi reacționat la claxonul unui conducător auto”, a precizat Biroul de presă al Poliției Cluj.

Cei doi sunt tată și fiu. Fiind băuți, cel de 78 de ani s-a prăbușit la pământ, iar fiul de 54 de ani a vrut să îl ridice. Se pare că șoferul care a claxonat a încercat să îl oprească, pentru a nu face mai mult rău, ceea ce explică îmbrâncelile. 

Comentarii Facebook