INTERVIU Liviu Varciu: "In Cluj exista un public de teatru exersat"

 

Liviu Varciu a fost prezent ieri la Iulius Mall din Cluj-Napoca, unde clujenii au invartit "Roata Norocului" pentru a participa la noua emisiune pe care o va prezenta la postul de televiziune Kanal D.

 

Pentru ca am vrut sa aflam mai multe despre el, ne-am gandit sa-i punem si cateva intrebari suplimentare.

 

Te consideri un tip norocos?

Sunt foarte norocos pentru ca am avut realizari mari de la o varsta destul de frageda.  Si cred ca exista oameni care desi  au foarte mult talent, voci foarte bune, nu cunosc succesul. Am si muncit foarte mult, dar cred ca fara un strop de noroc nu faci nimic in viata. Am vrut televiziune, am facut televiziune, am vrut film, am jucat in filme, mi-am dorit sa cant, am facut muzica, am vrut sa joc pe scena teatrului, am facut-o si pe asta….

 

Cum crezi ca va fi primita emisiunea "Roata Norocului" ?

"Roata Norocului" este o emisiune care a avut un success extraordinar in tarile in care a fost difuzata. Nu vad de ce nu s-ar intampla la fel si in Romania. E un format foarte bine gandit, un spectacol care imbina muzica , dansul, glumele bune si castigurile substantiale. Romanii au nevoie sa se destinda, sa rada din toata inima si sa castige! Orice persoana care a implinit 18 ani poate participa la emisiune, daca nu va sperie jocurile de cuvinte si aveti haz sunteti concurentii ideali!

 

Am auzit ca te reapuci de muzica. Este adevarat? Ai un proiect deja pus la punct sau esti in cautari?

Vreau sa refac niste piese ale trupei LA, care mi-au fost foarte dragi. Vreau sa ma reinventez din punct de vedere muzical.

 

Cum te-ai schimbat in acesti 14 ani?

Cred ca sunt acelasi  inconstient. Nebun frumos al mareului oras. M-am ingrasat patru kilograme si mi-am schimbat freza J.

 

 De ce ti-e teama pe lumea asta?

De burta.Si sa nu-mi pierd persoanele dragi.

 

Cum te relaxezi?

Imi place foarte mult sa stau acasa, dorm foarte multe ore cand timpul imi permite, apoi  ma trezesc, ma uit la televizor, imi plimb prin parc cu cainele, ma duc la sala...

 

Ce-ti doresti  cel mai mult de la viata?

Imi doresc ca parintii mei, fetita mea, nepotul meu, cei care imi sunt apropiati si dragi sa fie sanatosi.

 

Ce-ai facut din primii bani castigati?

Mi-am cumparat haine si o masinuta telighidata. Se intampla la 19 ani. Imi iau si acum masinute elicoptere, vaporase cu telecomanda . Nu am avut parte de ele cand eram mic J.

 

Cum este Clujul pentru tine?

Este un oras minunat! Si m-am atasat si mai mult de Cluj dupa ce am avut bucuria sa joc o piesa de teatru aici, "Menage a trois". A fost foarte bine primita, iar asta m-a emotionat foarte tare, mai ales ca in Cluj exista un public de teatru exersat. 

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook