De 104 zile protesteaza in Piata Unirii din Cluj-Napoca! VIDEO

 

Protestatarii din Cluj-Napoca continua sa vina in Piata Unirii pentru a-si striga nemultumirile fata de actualul Guvern si fata de presedintele Romaniei, Traian Basescu.

In urma cu 104 zile, la Cluj-Napoca, a inceput seria protestelor impotriva Guvernului si a presedintelui tarii. Atunci, sute de protestatari au strigat in piata din centrul Clujului "Jos Basescu!" si "Emil Boc nu uita, in Cluj n-au ce cauta".

Rand pe rand, protestatarii s-au imputinat, iar azi, 26 aprilie, erau in Piata aproximativ 10 clujeni. Acesti nu au lipsit nicio zi de la "pactul" pe care l-au facut la inceput, si anume, acela de a nu renunta pana cand actualul Guvern nu pica, iar Traian Basescu sa exact ceea ce Emil Boc a facut, adica sa renunte pe presedintia Romaniei.

"Sunt in miting de 104 zile, cu o singura intrerupere cand mi-a venit un coleg pe care nu l-am vazut de 37 de ani. Sigur ca atunci a trebuit sa renunt la treaba asta. Voi continua atata cat este necesar, intrucat regimul Basescu este un regim mafiot. Si-a batut joc de o natiune intreaga, iar de oamenii varstnici, oamenii care sunt cei mai defavorizati din punct de vedere social, efectiv ne-au executat, ne-au furat pensiile, au facut ce au vrut cu noi", a spus clujeanul care protesteaza in Piata Unirii de 104 zile.


Protestatarii sunt sustinuti de deputatul independent Mircia Giurgiu, cel care spune ca a fost alaturi de ei, de cate ori a avut ocazia. "Sunt aici oameni care protesteaza inca din 11 ianuarie in fiecare seara. La proteste eu am venit din 17 februarie, exceptand zilele in care sunt la Bucuresti. De fiecare data ne intalnim aici si ne exprimam nemultumirile. Voi continua sa ii sustin in fiecare seara. Caderea Guvernului ar fi o mare bucurie", a spus pentru Stiri de Cluj, Mircia Giurgiu.

 

Anca Baciu

 


Comentarii Facebook