Concurs de tip "treasure hunt" maine in Piata Unirii


Echipa "Let's do it, Romania!", in colaborare cu liceele si cu Primaria Cluj-Napoca organizeaza sambata, 28 aprilie, de la ora 11:00 un concurs de tip treasure hunt, in Piata Unirii.

Echipele participante la concurs vor fi formate din cate sase elevi ai liceului pe care il reprezinta, incepand de la clasa a 9-a si pana la a 12-a. Regulamentul si derularea treasure hunt-ului vor fi explicate fiecarei echipe in parte de cate un membru "Let's do it, Romania!", dupa care fiecare echipa va fi pe cont propriu.

"Let's Do It, Romania!" face parte din marea echipa Let's Do It, World! care va implica peste 85 de state la nivel global in perioada 24 martie – 25 septembrie 2012 in cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria omenirii. In 2012 Romania organizeaza curatenia nationala in aceeasi zi cu Republica Moldova, Bulgaria si Turcia – 12 mai 2012.

Proiectul are ca obiectiv final responsabilizarea sociala a comunitatii si constientizarea importantei unui mediu curat. Actiunea de curatenie la nivel national este precedata de diverse activitati si evenimente care pregatesc comunitatea in vederea atingerii scopului proiectului.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook