Intervenție de urgență într-un avion deasupra Clujului. Un fost ministru al Sănătății i-a salvat viața unui cunoscut deputat liberal


Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, i-a salvat viașa unui deputat liberal căruia i se făcuse rău și chiar și-a mușcat limba, într-un avion deasupra Clujului. Este vorba despre o cursa care venea de la Oradea și mergea spre București. 

Cred că a făcut o lipotimie sau ceva în genul acesta. După ce a decolat avionul, eram undeva deasupra Clujului, echipajul a întrebat dacă este un medic în avion, dar între timp însoțitoarea de bord venise după mine. Era încă un coleg de-al lui, deputat și el, care știa că sunt în față și a trimis după mine. M-am dus și omul era ceanotic, nu putea respira, și-a mușcat limba, a fost destul de urât”, a declarat Bodog pentru stiripesurse.ro.

Echipajul a vrut să aterizeze la Cluj pentru că se temea că deputatul Ioan Cupșa ar putea muri.

I-am acordat primul ajutor și și-a revenit. Dacă râmânea pe scaun câteva minute în plus putea să moară clar”, a precizat fostul ministru.

Bodog a fost asistat la intevenție și de profesorul Nicolae Suciu, fostul manager al Spitalului Polizu, care se afla, de asemenea, în avion.

În 2017, Florian Bodog a resuscitat un alt bărbat căruia i se făcuse rău tot în avion.

Comentarii Facebook