Instalatiile de gaze naturale, afectate de lucrarile de izolare a blocurilor

Conducerea E.ON Gaz sustine ca va sista furnizarea gazului catre imobilele in care reabilitarea termica se face fara aviz din partea companiei.

 

"Specialistii E.ON Gaz Distributie au constatat cu ingrijorare ca in anumite cazuri instalatiile de gaze naturale ale blocurilor au fost afectate de aceste lucrari de termoizolare, existand astfel un potential pericol de producere de evenimente nedorite", se arata intr-un comunicat al companiei.

 

Potrivit reprezentantilor furnizorului de gaz, pentru reabilitarea termica a unor imobile este necesar un aviz din partea E.ON Gaz, in care sunt specificate conditiile tehnice care trebuie respectate in privinta amplasarii instalatiilor de utilizare a gazelor naturale. Acestea trebuie amplasate la vedere, in spatii uscate, ventilate si cu acces permanent.

 

"In cazul in care reabilitarea termica a constructiilor este realizata fara aviz din partea companiei noastre si/sau fara respectarea normelor tehnice din domeniul gazelor naturale, compania noastra este nevoita sa aplice masurile legale, care prevad inclusiv sistarea alimentarii cu gaze naturale a imobilelor respective", mai spun reprezentantii companiei in comunicatul remis presei.

Comentarii Facebook