Inițiativă la Cluj pe model brașovean! Cârciumarii să aibă reprezentant în Comisia care decide închiderea și deschiderea localurilor


O propunere adresată Prefecturii Cluj prevede acceptarea unui membru al managerilor din Cultură/Horeca în Comisia județeană care  dispune suspendarea activității.

Am așteptat ca și la nivelul județului Cluj să apară demersuri precum cel al Breslei Cârciumarilor din Brașov, dar n-am văzut să fie, deși înțeleg cât de afectată e toată lumea care s-a pregătit de reluarea activității doar pentru ca trei zile mai târziu să fie notificată de suspendarea ei.

Așa că, am depus o solicitare în nume propriu la Prefectura Cluj cu privire la înființarea unei liste pe care reprezentanții afacerilor din Cultură/Horeca să se poată înscrie și de pe care să fie ales unul care să aibă acces la următoarea ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cel care decide închiderea/deschiderea localurilor, cinema -urilor, teatrelor.

Intuiesc că dacă Cultura/Horeca avea un reprezentant la întrunirea din 08.02.2021 ar fi înțeles că deschiderea localurilor din 9 va fi reanalizată pe 12 februarie când urma să fie emisă HG8/2021 și incidența din nou verificată.

Sper să-i ajute pe cei din Cultură/HORECA. Să fie un punct de plecare”, a scris Andi Daiszler, organizatorul unui festival local.

150017501_4189339784433125_2651513316811835433_o.jpg

Poate realizezi tu ceva mai mult...

In Iunie cand am incercat sa ii mobilizez, multi mi-au ras in nas.

Le spuneam atunci ca, aceasta "criza" v-a dura mai mult de un an si ca trebuie sa fim uniti pentru a avea o voce puternica impotriva deciziilor luate impotriva si in detrimentul breslei noastre.

Dar cei care urmau sa isi deschida terasele am fost ironizat iar de cei mai multi ignorat.

Sa nu mai spun ca au fost unii care m-au si injurat.

Mai avem mult pana cand sa ne dam seama ca, unitatea face sa fim puternici si nu individualismul plin de orgolii personale.

Pacat.

Spor in tot ce faci ‼️”, a replicat chef Paul Siserman.

Îngenunchiați și răpuși, patronii barurilor din Cluj protestează în stradă. S-au dus anii în care făceau profituri fabuloase

Comentarii Facebook