Miercuri 24 Aprilie

Infractor condamnat la închisoare prins la Cluj. S-a dat singur de gol la sediul Jandarmeriei



Jandarmii clujeni au prins, vineri, un infractor dat în urmărire națională pentru executarea unor pedepse cu închisoarea.

Vineri, 6 februarie a.c., în jurul orei 10.00, s-a prezentat la sediul D.I.I.C.O.T. Cluj un tânăr care dorea să afle anumite informații referitoare la un dosar.

Jandarmul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Alexandru Vaida Voevod” Cluj, aflat în serviciu la instituția menționată mai sus, i-a solicitat tânărului un act de identitate. Datorită comportamentului suspect al persoanei, jandarmul a procedat și la verificarea acesteia în baza de date a Jandarmeriei”, anunță reprezentanții IJJ CLuj.

Astfel, subofițerul de serviciu la sediul D.I.I.C.O.T. Cluj a depistat faptul că persoana din fața sa nu era decât un urmărit național pentru sâvârșirea unor infracțiuni și care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate.

Jandarmul clujean l-a reținut pe tânăr și a solicitat sprijinul colegilor din echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Alexandru Vaida Voevod” Cluj.

M.D., de 31 de ani, din localitatea Poieni, jud. Cluj, avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani pentru furt calificat și o pedeapsă de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de acces fără drept la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare fără drept, sentințe definitive emise de instanțele clujene.

Jandarmii clujeni l-au predat apoi celor de la IPJ Cluj, pentru continuarea demersurilor.

Comentarii Facebook