Îndrăgitul vlogger clujean Mircea Bravo a devenit tătic! Actorul a publicat prima imagine cu fetița sa: „Seamănă mult cu mine” - FOTO


E bucurie mare în familia vloggerului clujean Mircea Bravo! Actorul a devenit tătic și a împărtășit vestea cu fanii săi din mediul online. 

Îndrăgitul comedian a postat și primele imagini cu bebelușul, iar urmăritorii l-au asaltat cu mesaje frumoase. 

„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a transmis actorul.

00.jpeg

Mircea și soția sa Georgiana s-au cunoscut în timpul pandemiei de Covid-19 și s-au căsătorit în vara anului 2022. Soția lui Mircea Bravo este profesor universitar la Cluj.

„Pe Georgiana am cunoscut-o printr-o cunoștință comună. Chiar prin actrița care joacă rolul mamei mele în filmulețele mele. E actriță la Teatrul Național. Mi-a spus: „Mircea, am pentru tine o fată foarte simpatică, o fată cum bun-simț'. Am spus: „Da, super. Sigur aveți ochi bun' și mi-a făcut cunoștință cu ea. Surprinzător, ea nu mă cunoștea dinainte. Asta a fost interesant. Am avut niște interacțiuni normale, naturale și m-am bucurat de ele”, povestea Mircea Bravo în emisiunea „La Măruță”.

Comentarii Facebook