INCONȘTIENȚĂ! Șină de cale ferată furată din Mihai Viteazu

 

Trei bărbați au fost prinși de polițiștii din Mihai Viteazu, în timp ce transportau 3 metri de șină de cale ferată furată. 

 

”La data de 13 februarie, ora 09.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mihai Viteazu, au depistat în flagrant pe FLORIN V.de 28 ani, din  Mihai Viteazu, şi pe ADRIAN M. de 39 ani, din Bădeni care transportau într-o căruţă nouă bucăţi de şină de cale ferată cu  lungimea de aproximativ 3 m, un sac din rafie de culoare albă cu mai multe şuruburi metrice pentru fixarea şinei de cale ferată şi altă plasă în care se aflau mai multe chei tubulare mecanice, două ferăstraie pentru tăiat metale, pânze pentru ferăstrău şi un levier din fier. 

 

Şinele au fost sustrase din localitatea Corneşti, comuna Mihai Viteazu, în zona numită Podul de Fier, unde cu ajutorul cheilor suspecţii au desfăcut şuruburile care fixau şina de cale ferată şi au tăiat-o în bucăţi de aproximativ 3 m, intenţia acestora fiind de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Suspecţii sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook