Inconștiență pe străzile din Cluj! Un clujean a fost prins la volan beat, fără permis și cu ITP-ul expirat


Un bărbat de 51 de ani din municipiul Cluj- Napoca a fost prins, la data de 25 februarie în timp ce circula cu un autoturism spre localitatea Apahida, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

,,Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel aplicate măsuri legale.”, a transmis IPJ Cluj. 

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, iar inspecția tehnică periodică a vehiculului se afla în afara perioadei de valabilitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe 27 februarie un alt bărbat din municipiul Cluj-Napoca, în vârstă de 68 de ani, a fost prins beat la volan, în timp ce se deplasa spre comuna Ciurila.

,,Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza rezultatului alcoolscopic, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, necesare stabilirii alcoolemiei.”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Comentarii Facebook