Inconștiență la volan! Șoferi clujeni prinși beți și cu permisele suspendate. Unul a provocat un accident


Tot mai mulţi şoferi inconştienţi se urcă beţi la volan şi umblă nestingheriți pe străzile Clujului. Vineri, polițiștii clujeni au reținut doi bărbați care conduceau sub influența alcoolului și aveau permisele suspendate.

A condus beat pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca

La data de 5 mai 2023, în jurul orei 18.20, polițiștii Biroului Rutier Cluj au oprit pentru verificări autoturismul condus de un bărbat de 55 de ani, din județul Cluj, pe strada Frunzișului.

În cadrul controlului, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, s-a stabilit că dreptul acestuia de a conduce autovehicule era suspendat.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

A provocat un accident în Huedin pentru că a urcat beat la volan

La data de 5 mai 2023, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din Huedin, cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La aceeași dată, în jurul orei 00.15, cel în cauză, aflat la volanul unui autoturism, având dreptul de a conduce suspendat și totodată aflându-se sub influența alcoolului, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe raza orașului Huedin.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La expirarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

La aceeași dată, în jurul orei 21.40, polițiștii rutieri din cadrul aceleiași unități de poliție au depistat un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, din județul Cluj, care se deplasa cu un autoturism pe DN1-G, în orașul Huedin, sub influența alcoolului.

Testarea celui în cauză cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1, 03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentarii Facebook