Incident straniu în centrul Clujului. Un bărbat împărţea energizante şi bani copiilor de pe stradă


O femeie din Cluj-Napoca a postat pe un grup de Facebook dedica mamelor întâmplarea dubioasă prin care a trecut copilul său ieri.

Copilul i-a povestit mamei sale cum vineri, 18 februarie, un bărbat cu o pungă plină de băuturi energizante i-a oferit lui, şi mai multor copii, o doză înfăşurată cu o bancnotă de 50 de lei. Băiatul i-a mai spus mamei lui că bărbatul se plimba prin centrul oraşului şi aborda oameni cărora să le ofere băuturi energizante. Incidentul a ridicat semne de întrebare multor mame îngrijorate pentru siguranţa copiilor lor.

Băiatul meu mi-a povestit că ieri după masă fiind prin centru a fost abordat de un domn care i-a dat o doza de energizant înfășurată intr-o bancnota de 50 ron pe motivul ca purta un hoodie pe care scria Energy. Copilul mi-a spus ca avea o sacoșa cu doze de energizant și că el caută persoane la care să le dea. El a aruncat doza (nu a desfăcut-o) și a păstrat banii. Știți ceva despre asta pentru că eu nu știu ce sa cred. Cine dă 50 ron trecătorilor chiar dacă ar fi ceva promovare, mi se pare exagerat. Orice informații sau păreri sunt binevenite”, a scris clujeanca pe un grup de Facebook destinat mamelor din oraş.

În comentariile postării, alte mame şi-au exprimat îngrijorarea şi au îndrumat-o pe femeie să anunţe poliţia în privinţa incidentului ieşit din comun. 


Comentarii Facebook