Incepe o noua campanie de dezinsectie la Cluj-Napoca!


O noua campanie de dezinsectie incepe la Cluj-Napoca in perioada 5 - 22 septembrie, cu actiuni de combatere a capuselor si dezinsectie a domeniului public.

Angajatii firmei Coral vor iesi in teren intre orele 22.00 si 5.00, iar daca vor fi conditii meteorologice nefavorabile, durata prevazuta pentru aceasta campanie se va prelungi.
 
"Substantele folosite vor fi: K`OTRHINE - insecticid pentru combaterea adultilor si BIOLARKIM 14- insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele mentionate se gasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Incepand de luni, 5 septembrie 2011 si pana in 22 septembrie 2011, Primaria Cluj-Napoca va aplica tratamente pentru combaterea capuselor in zonele in care s-au semnalat muscaturi de capuse pe domeniul public, spatii verzi din jurul blocului, parcuri, zone verzi intens circulate sau destinate plimbarii animalelor de companie, locuri de joaca. Actiunea va avea loc dimineata, intre orele 5.00 si 10.00 sau seara intre 19.00 si 22.00. Substantele folosite pentru aceste tratamente sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu sunt toxice pentru cetateni", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsectie este realizata de firma CORAL IMPEX, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

 

Vezi si...

Coral Impex domina piata serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie din Cluj VIDEO si FOTO (P)

Comentarii Facebook